Община
Община
Туризъм
Новини

На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България

Община Дряново отбеляза 130-та годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия с литературно-музикална програма, на площад „Освобождение“ в Дряново. Слово за Съединението на България прочете зам. кметът на община Дряново г-жа Даниела Енчева, като подчерта, че това е единственият подвиг в българската история, изпълнен въпреки интересите на Великите сили, и основополагащ за изграждането на свободна, демократична и европейска България.

В програмата участваха Дамска вокална група „Росна китка“ към Регионална организация на слепите – Дряново и учениците от СОУ „Максим Райкович“ – Дарена Митова и Преслав Цанев.

Венци пред паметник „Майка България“ поднесоха Общинска администрация Дряново, Общински съвет Дряново, Политическа партия Герб – Дряново, Българска Социалистическа партия – Дряново, Средно общообразователно училище „Максим Райкович“, Професионална гимназия по икономика „Рачо Стоянов“ и Целодневна детска градина „Детелина“.

На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България На 6 септември чествахме 130 години от Съединението на България
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново