Община
Община
Туризъм
Местни избори и Национален референдум 2015

На вниманието на политическите партии, коалиции от партии и инициативни комитети

Във връзка с произвеждането на избори за общински съветници и за кметове на 25.10.2015 г. и със стартиралата предизборна кампания на 25.09.2015 г. Общинска администрация - Дряново Ви уведомява, че ползването на общински помещения за предизборна кампания става след подадено заявление до кмета или кметския наместник в съответното населено място. Таксата за ползването на общински помещения (клубове) е 4,00 лв. без ДДС на час, като същата се заплаща в касата на община Дряново, стая 212.

При организиране на предизборни прояви на открито, организаторите са длъжни в срок не по-късно от 48 часа преди началото им, писмено да уведомят кмета на общината, като се посочат организатора, мястото, вида на проявата, началния час и времетраенето на мероприятието.

След разрешение на кмета на общината, организаторите са длъжни да вземат необходимите мерки и да уведомят РУП - Дряново за осигуряване на реда при провеждане на проявата. Всеки организатор или участник отговаря за вредите които са причинени по негова вина. Не се допуска нарушаване на Наредба №1 за спазване на обществения ред (приета с Решение №220/28.01.2009 г. от Протокол №19 на Общински съвет - Дряново), както правата и свободите на други граждани.

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново