Община
Община
Туризъм
Новини

Рожден ден на група „Теменужка“ при ЦДГ „Детелина”- Дряново

На 28.04.2015 г.  децата от група „Теменужка“ при ЦДГ „Детелина”- Дряново с детски смях и много радостни емоции отпразнуваха своя рожден ден.
Децата от подготвителната група показаха пред своите родители и гости придобитите знания през годината за България, природата и човека и бяха аплодирани многократно. Радостта бликаше от очите на малчуганите, а гордостта и вълнението личаха по лицата на техните учителки и гостите.
Както повелява традицията, групата си има и кръстница. Татяна Декова - ст.експерт „Образование и култура“ в ОбА - Дряново сподели радостта и вълнението си от оказаната чест да присъства на това събитие, като кръстница на група „Теменужка“. Тя поздрави малчуганите, като им пожела да бъдат здрави, все така лъчезарни и любознателни, смели в мечтите си и последователни в постигането им. Благодари и на учителките за грижите и всеотдайността, с която всеки ден градят тези личности, от които се нуждае българското общество днес и нашият град.
А какво е празник без подаръци? Заместник-кметът на общината г-жа Енчева поднесе  подарък на всяко дете - книжка оцветявка и  вкусна торта. За учителките - по традиция подаръкът е цвете, с пожелание да възпитават все така всеотдайно малките цветя на Дряново.

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново