Община
Туризъм
Програма Коледни и новогодишни празници в Дряново
Новини

Инж. Мирослав Семов официално встъпи в длъжност

На тържествено заседание на Общински съвет - Дряново новоизбраният кмет  инж. Мирослав Семов, кметовете на населените места и общинските съветници положиха клетва и официално встъпиха в длъжност.
„Запазете вдъхновението, което имате, защото то ще е двигателят през следващите четири години. Всички трябва да имате една обща цел, а  тя е развитието на Община Дряново. Вие сте екип. Пожелавам ви спокойствие, мъдрост и хармония. Успехите ще дойдат ако помним каква е нашата мисия - да даваме най- доброто от себе си за доброто на другите”, призова в обръщението си към новоизбраните представители на местната  власт, областният управител Николай Сираков.
Предавайки символите на общината д- р  Иван Николов подчерта, че е необходимо да има приемственост в управлението и пожела на инж. Мирослав Семов късмет, увереност и сили, с които да държи кормилото на местното самоуправление.
„ След осем години  дряновци  решиха, че трябва да има промяна, съчетана със самочувствие и сигурност. Олицетворение на тази промяна е инж. Мирослав Семов”, каза още  д- р Николов.
„ Ще продължим изграждането и искрено се надявам, че  Общината ще става все по- красива и по- известна, благодарение на всички нас. Изборите приключиха и моят призив към  политическите партии  и към новоизбраните общински съветници  е да загърбим  битките и пристрастията,  да работим усърдно за благоденствието и просперитета на Дряново”, заяви инж. Мирослав Семов.
По време на първото заседание на Общински съвет беше избран и председател на местния законодателен орган - Тодор Георгиев от ПП”ГЕРБ”.

 

Кмет 1 Кмет 2 Кмет 3 Кмет 4 Кмет 5
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново