Община
Община
Туризъм
Новини

Празник на кратуната в с. Гостилица

Кметът на Община Дряново инж. Мирослав Семов посети в събота Музикалния  фестивал, III-ти  празник  на кратуната  в село Гостилица.
„Много се радвам, че тази година съм част от това прекрасно  събитие. Знаете, че по време на предизборните ни срещи си пожелавахме във всяко населено място от Община Дряново да се случват хубави празници.  Първи отново  се оказаха гостиловци и ми е  приятно, че този фестивал вече е  традиционен.  Сигурен съм, че ще продължите да го организирате със същата енергия и ентусиазъм. Бъдете  усмихнати  и все така позитивни”, пожела на жителите и гостите на селото инж. Семов от сцената на НЧ „Христо Ботев- 1894“.

Повече от двадесет формации и индивидуални изпълнители се включиха във  фестивала, а компетентно  жури оценяваше техните изяви. Гостите имаха възможността да разгледат атрактивна изложба с интересни експонати и да се включат в традиционната творческа работилница „За човеците и кратуните“. Известни с прословутото си чувство за хумор, гостиловци събираха  и такса за участие във  форума в размер на… една кратуна.

Празник на кратуната Гостилица 1 Празник на кратуната Гостилица 2 Празник на кратуната Гостилица 3 Празник на кратуната Гостилица 4 Празник на кратуната Гостилица 5
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново