Община
Община
Туризъм
Новини

ОБРЪЩЕНИЕ ПО ПОВОД КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ДРЯНОВО ТОДОР ГЕОРГИЕВ

Уважаеми жители на Община Дряново,

Скъпи съграждани,

Предстоят ни едни от най-хубавите, най-светлите, най-семейните празници - Коледа и Нова Година. Нека те ни направят по-добри, по-търпеливи и толерантни! В навечерието на големия християнски празник Рождество Христово и на прага на новата  2016 година всички ние си правим равносметка за успехите, постигнатите резултати и поражения. Благодарим Ви, че ни гласувахте доверие! Мисля, че колкото и да ни беше трудно през изминалата година ние,  дряновци, успяхме и се движим във вярната посока.  

Работим усилено за привличане на средства, инвестиции и постигане на добри резултати. През Новата година нека заедно преборим трудностите с мисъл за бъдещите поколения! Нека 2016 година да бъде година на успешни начинания, в която да направим крачка напред към добрата промяна…

Нека с добра воля, здрав разум и с общи усилия да подобрим живота в нашата община. Искам Да Ви пожелая една успешна 2016 година, нека тя да бъде година на сбъднати надежди и мечти. От мое име и от името  на Общински съвет Дряново, приемете нашите пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание, искреност и взаимност в семействата ви.

В очакване на коледните чудеса, нека сърцата ни се изпълнят с радост и сърдечност. Защото Коледа е символ на новото начало, на новия живот.

Нека сиянието на тези светли празници озари вашите сърца! Пожелаваме дните Ви да съпътстват късмет, любов и разбирателство, пожелавам на вас и семействата Ви сбъдване на мечтите и надежда в личен, професионален и творчески план.

Весела Коледа, благодатна мирна и щастлива нова 2016 година!

 

Председател на Общински Съвет Дряново

Тодор Георгиев

Председател
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново