Община
Община
Туризъм
с. Гостилица

Къща за гости "Гостилица"*

Kъща за гости "Гостилица" се намира в малкото китно селце Гостилица, разположено в подножието на северните разклонения на Стара планина, на по-малко от километър от река Янтра. Капацитет на къщата e 25 човека! Обектът работи през цялата година и е с хазяин.
Къщата е на два етажа и сутерен. Състои се от четири апартамента, два от които – със собствени кухни, и още три двойни стаи, големи тераси на първия и втория етаж с изглед към хоризонта, скалите и планината. За всяка тераса има сгъваеми столове и масички.
Къщата се отоплява  с котел на пелети, брикети и дърва. Има телевизия, интернет и СОТ.

В сутерена се намира просторна напълно обзаведена кухня, механа, фитнес, джакузи, сауна с вход към вътрешната страна на къщата и отделен вход за посетители, които не нощуват в къщата.
Mеханата е на разположение на гостите и може да приеме 40 гости. Обзаведена е с красива камина, телевизор, музикална уредба. Тук в уютна обстановка, в битов стил, можете да прекарате приятни часове с вкусни местни ястия и хубави напитки! Предлага се домашно биволско и краве сирене, кисело и прясно мляко, както и вкусен мед от местни производители.

Контакти:
Тел:
+359 888 703 808
+359 (2) 986 56 56
+359 (2) 986 12 52
E-mail: info@gostilica-guesthouse.com;
Web: gostilica-guesthouse.com

 

 

Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново