Община
Община
Туризъм
Новини

15 младежи премериха сили в турнир по тенис на маса, организиран от МКБППМН

Турнир по тенис на маса събра младежи, преди два дни, в Консултативния кабинет към Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Дряново.
15 децата премериха сили в спортното състезание, част от плана за работа на МКБППНП за настоящата 2015 година. Всички участници заслужават похвала за отделеното време, за хубавото настроение, което съпътстваше турнира, за добрата им игра и спортсменски дух.
В крайна сметка, с отличния си стил на игра и волята да бъде победител, в класирането на първо място се нареди Лъчезар Димитров. Втори в турнира остана Кристиян Димитров, а трети - Хюсеин Ариф.
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни ще продължи да насърчава практикуването на тенис на маса сред дряновската младеж, защото това развива ценни качества, като бързина и ловкост, гъвкавост и издръжливост. Спортът укрепва и повишава функционалните възможности на сърдечно-съдовата, дихателната и двигателната системи. Развива чувство за ориентация, устойчивост на вниманието и съобразителност.
 

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново