Община
Община
Туризъм
Новини

„Празник на доброто“ на подготвителна група „Слънчице“ при ЦДГ „Детелина“ - Дряново

На 30.04.2015 г.  децата от подготвителна група „Слънчице“  при  ЦДГ „Детелина“  -  Дряново с много песни и силни послания представиха пред родители и гости празник, посветен на доброто.  Всички гости получиха  стилно оформени послания, с които  децата заявиха, че доброто носи любов и обич, носи искреност, носи красота и всеки се нуждае от тях.
Тържеството се превърна във венец на добротата в човешките отношения.  Празникът съчета по неповторим начин таланта на децата и професионализма на педагогическия екип с празничното  настроение  и  посланието  „Бъдете  добри! Добрината ще спаси света”.
С неподправена искреност,  децата заявиха, че доброто не се учи в училище - то си е вътре в човека. И ако успеем да направим по-добър и по-щастлив поне един човек, никой не може да ни вземе обичта към хората, дарбата и усмивката, с която живеем.
Много родители и гости уважиха празничното събитие.  Сред тях бяха:  Даниела Енчева - зам. кмет на общината, Татяна Декова - ст.експерт „Образование и култура“, Катя Стефанова - директор на СОУ „М. Райкович“, Шефкат Исин - член на Обществения съвет за интеграция на малцинствата и др.
Силно развълнувани и удовлетворени от многостранната дейност в детската градина бяха и родителите на децата.
Искрени и силно въздействащи думи на благодарност отправи към децата Даниела Енчева - зам.кмет на общината.
Празникът завърши с думите „Красиви сме, защото сме различни, силни сме, защото сме заедно, ръка за ръка“.

Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново