Община
Община
Туризъм
Новини

Новоизбраният кмет на Гостилица Надя Кукурякова встъпи в длъжност

Новоизбраният кмет на дряновското село Гостилица Надя Кукурякова положи клетва като кмет.
Тя спечели изборите на 13 март със 136 гласа или 59.91% срещу 91 гласа или 40.09% за Ценка Трънкова.
При встъпването в длъжност Надя Кукурякова благодари за доверието и подкрепата на жителите на селото. „Приемам ги като огромна отговорност и ще положа много усилия да ги оправдая. Моля Ви да бъдем единни, да работим заедно за Гостилица и да превърнем селото в един наш общ дом“, каза Надя Кукурякова, след като положи клетва.
Кметът на Дряново Мирослав Семов поздрави новоизбрания кмет на Гостилица, като отбеляза, че надпреварата е свършила и започва работата. „Сигурен съм, че с вашата упоритост след 4 години за Гостилица ще се говори не само в общината , но и в страната“, каза Мирослав Семов на Надя Кукурякова.
Той поздрави и другия кандидат Ценка Трънкова за достойното представяне и призова оттук насетне в населеното място да цари единство и съпричастност.
Надя Кукурякова беше поздравена и от председателя на Общинския съвет Тодор Георгиев. „Сигурен съм, че г-жа Кукурякова ще предаде европейски вид на Гостилица. Новото, модерно мислене е това, от което има нужда селото. Убеден съм, с Надя Кукурякова и с кмета на Дряново Мирослав Семов Гостилица ще получи шанс за развитие на потенциала си“, каза Тодор Георгиев. Той призова още да не се отрича направеното от предишния кмет на селото и да се надгражда.

Гостилица 1 Гостилица 2 Гостилица 3
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново