Община
Туризъм
Програма Коледни и новогодишни празници в Дряново
Новини

Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново

Днес приключва 5-дневната спортна подготовка на съдиите от Програмата „Ментори и таланти“. По същото време се проведе и физически норматив на футболните съдии, обслужващи първенствата от професионалния футбол, както и на съдийския състав, обслужващ юношеските групи. 

Според шефа на съдиите в България Петър Петров, изкуствената настилка на стадиона в с. Царева ливада е бил възможно най-добрият избор на терен, за провеждане на т. нар. йo-йo тест, който реферите трябва да правят, по изискване на УЕФА.

В Спортен комплекс „Локомотив“ пък се проведе инициативата „Ментори и таланти“, в която участваха съдии от цялата страна, като им бяха поверени футболни срещи от Северозападна и Югоизточна В-аматьорски футболни групи. Програмата включва практическа и теоретична подготовка.

За г-н Петров, спортната инфраструктура в община Дряново е по-добра дори от повечето бази на професионалните футболни клубове, а удобното местоположение и мекият климат са допълнителна предпоставка за привличане на детски и юношески отбори за лятна и зимна подготовка.

Петър Петров е футболен съдия от 1982 до 2005 г., 9 години е помощник-международен съдия; инструктор към Зоналната съдийска комисия, сертифициран в Англия, а от 2010 до 2015 г. е председател комисията. От месец септември 2015 г. до сега, Петър Петров е Временно изпълняващ председател на съдиите в България към БФС.

Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново Председателят на съдийската комисия при БФС Петър Петров с добри отзиви за спортните бази в Дряново
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново