Община
Община
Туризъм
Новини

За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново

          От 14 до 17 април 2016 година, в изложбени зали "Рафаел Михайлов" - Велико Търново се проведе 13-то издание на Международното туристическо изложение "Културен туризъм". Проявата се организира с любезното съдействие на Министерството на туризма, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциация на българските туроператори и турисически агенции и Общинска агенция по туризъм "Царевград Търнов".

       Предстоящите културни и спортни мероприятия в община Дряново събудиха интереса на посетителите, като на дряновския експозиционен щанд се спряха туристически агенти, студенти и университетски преподаватели, представители на културни институции и чуждестранни гости на събитието. Специални пакети с рекламно-информационни материали за Дряново бяха връчени на г-жа Николина Ангелкова – министър на туризма и инж. Даниел Панов – Кмет на Община Велико Търново.

          В програмата на изложението бяха заложени дискусии и форуми, с първостепенна значимост за опазването на културното и архитектурното наследство и очертаване на предизвикателствата пред местната власт. Зам. кметът на община Дряново – г-жа Деница Вачкова участва в ежегодната среща на общините по въпросите на туризма, където бяха обсъдени предстоящите промени в Закона за туризма.

     Тринадесетото издание на специализирания туристически форум се проведе успоредно с Международния фестивал на туристическия филм „На източния бряг на Европа“ и Националния конкурс „Чети и пътувай“.

За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново За поредна година Община Дряново участва в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново