Община
Община
Туризъм
Новини

24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта

          В празничния ден на Цветница 24 април 2016, 24 отбора взеха участие в традиционния турнир по лека атлетика на писта в Дряново – част от националния календар на Българската федерация по лека атлетика. Деветото издание на лекоатлетическия турнир се организира от Община Дряново, Българска федерация по лека атлетика и Клуб по лека атлетика „Локомотив“ – Дряново, с медийната подкрепа на Телевизия „Канал 3“ и с любезното съдействие на Курортен комплекс „Албена“, сладоледи „Изида“, „Лактима – Балкан“ и „Тисина“ ООД.  Участниците бяха разделени по възраст и пол, общо 12 групи. В категория „Детски градини“, дистанция 200 м., първа сред момичетата е Карина Николаева, а в групата на момчетата финалист е Светослав Симеонов. При учениците от I-ви и II-ри клас, дистанция 300 м., победители са съответно Симона Тодорова и Адриян Маринов, а в категория III-ти и IV-ти клас, дистанция 400 м. – Виктория Иванова и Христофор Божанов.
        Класирането на 6-те групи на картотекираните лекоатлети е следното:

Под 14 години

Момичета 600 м. – Елеонора Монева – гр. Нова Загора

Момчета 600 м. – Румен Руменов – гр. Мизия

Под 16  години

Момичета 1500 м. – Елица Тодорова – гр. Пирдоп

Момичета 1500 м. – Валентин Вълчев – гр. Разград

Девойки 1500 м.

1.    Диляна Минкина – гр. Пирдоп

2.    Полина Панова – гр. Нова Загора

3.    Габриела Михайлова – гр. Дряново

Юноши 1500 м.

1.    Тодор Кънев – гр. Карнобат

2.    Георги Гергов – гр. Ловеч

3.    Данчо Робертов – гр. Луковит

          Призьорите в лекоатлетическата надпревара получиха много морални и материални награди, осигурени от домакините и спонсорите на събитието.

24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта 24 отбора от цялата страна взеха участие в деветия турнир по лека атлетика на писта

 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново