Община
Община
Туризъм
Дряново

Стаи за гости "Уникета" *

Стаи за гости Уникета в гр. Дряново разполагат с леглова база от 6 +2  места.

Вилата се намира във вилната зона на град Дряново. Панорамната гледка сутрин и надвечер към Балкана и близкия Дряновски манастир впечатлява. Известният манастир и пещерата Бачо Киро са на 2 км пешеходно разстояние.

Ако предпочитате да останете повече време във Вила Уникета, ще имате възможност да се порадвате на басейна, шезлонгите, барбекюто и люлките из целия двор. Дворът е голям и предлага идеални условия за игра за малки и големи. За тях са големият батут, с предпазна мрежа и малкият детски басейн. Така, докато децата играят, родителите могат спокойно да се настанят до басейна или на масата до барбекюто. Който иска, може да подремне на хамака. Барбекюто е оборудвано с голяма маса и пейки, хладилник и 32-инчов телевизор.

Кухнята разполага с 42-инчов телевизор. В цялата къща и в части от двора има безжичен интернет. Гостите се настаняват в 3 отделни стаи за двама. При нужда може да се постави малка детска кошара. Всяка стая е с климатик и собствена баня с тоалетна. Във всекидневната към трите стаи има удобен разтегателен диван.

Разположението на вилата - на около 500 м от крайния квартал Априлци, предлага почивка сред природата, но и близост до магазини, бензиностанции, лекар, аптека, фризьор.

Контакти:
тел: 087 999 29 84

info@uniketa.com
www.uniketa.com

 

Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново