Община
Туризъм
Дряново

Стаи за гости "Уникета" *

Стаи за гости Уникета в гр. Дряново разполагат с леглова база от 6 +2  места.

Вилата се намира във вилната зона на град Дряново. Панорамната гледка сутрин и надвечер към Балкана и близкия Дряновски манастир впечатлява. Известният манастир и пещерата Бачо Киро са на 2 км пешеходно разстояние.

Ако предпочитате да останете повече време във Вила Уникета, ще имате възможност да се порадвате на басейна, шезлонгите, барбекюто и люлките из целия двор. Дворът е голям и предлага идеални условия за игра за малки и големи. За тях са големият батут, с предпазна мрежа и малкият детски басейн. Така, докато децата играят, родителите могат спокойно да се настанят до басейна или на масата до барбекюто. Който иска, може да подремне на хамака. Барбекюто е оборудвано с голяма маса и пейки, хладилник и 32-инчов телевизор.

Кухнята разполага с 42-инчов телевизор. В цялата къща и в части от двора има безжичен интернет. Гостите се настаняват в 3 отделни стаи за двама. При нужда може да се постави малка детска кошара. Всяка стая е с климатик и собствена баня с тоалетна. Във всекидневната към трите стаи има удобен разтегателен диван.

Разположението на вилата - на около 500 м от крайния квартал Априлци, предлага почивка сред природата, но и близост до магазини, бензиностанции, лекар, аптека, фризьор.

Контакти:
тел: 087 999 29 84

info@uniketa.com
www.uniketa.com

 

Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново