Община
Община
Туризъм
Обяви и съобщения

Обявление за конкурс за длъжността директор на дирекция "АСОС"

ОБЯВЛЕНИЕ

На основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА, чл. 10а, ал. 1 от ЗДС, във връзка с чл. 10, ал. 1 и 2 от ЗДС,  чл. 13, ал. 1 и чл. 14 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители и Заповед № 297/16.05.2016 г. на кмета на Община Дряново

О Б Я В Я В А М:

КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ „АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ” В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - ДРЯНОВО

1. Кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика:

Основна цел на длъжността: Осъществяване на ефективно ръководство, организация, координация и контрол на дейностите по устройство на територията, архитектурно-строителен контрол, кадастър и регулация, инвестиционна дейност, екология и чистота, управление на общинската собственост и икономически дейности.

Области на дейност:

1. Строителство

2. Архитектура

3. Устройство на  територията

4. Екология и чистота

5. Инвестиционна политика

6. Общинска собственост – управление  и разпореждане

7. Общински търговски дружества

8. Търговия  и услуги

9. Транспорт

10. Селско стопанство

2. Минимални и специфични изисквания, предвидени в нормативни актове за заемане на длъжността:

- Изисквана минимална степен на завършено образование – магистър.

- Години професионален опит – 4 години

  или

- Минимален ранг – III младши.

- Специфични изисквания за заемане на длъжността, установени с нормативен акт – няма.

- Предпочитана специалност или област, по която е придобито образованието: строителство, архитектура /една от изброените/.

- Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство за кандидатите: управленска компетентност, стратегическа компетентност, лидерски умения, комуникационна компетентност, умения за работа в екип, компютърни умения и квалификации в областта на информационните технологии.

- Минимален размер на основната заплата, определена за длъжността –  420.00 лв. при спазени изисквания на Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация.

- Брой работни места, за които се обявява конкурса – 1

3. Начин на провеждане на конкурса:

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе по следния начин: 

- Защита на концепция за стратегическо управление на  тема: „Ръководство, организация и контрол на дейностите по устройство на територията, архитектурно-строителен контрол, кадастър и регулация, инвестиционна дейност, екология и чистота, управление на общинската собственост и икономически дейности в Община Дряново“. Разработената концепция да бъде до 10 печатни страници формат А4, поставена в запечатан плик, надписан с трите имена на кандидата, подпис и длъжността, за която кандидатства. Представя се лично или чрез упълномощен представител.

- Интервю.

4. Необходими документи за участие в конкурсната процедура:

Кандидатите за участие в конкурса представят следните документи:

- Заявление за участие в конкурс  - по образец /Приложение № 2 към чл. 17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители /ДВ бр. 6 от 23.01.2004 г., изм. и доп./. Заявлението се предоставя от служителите в Центъра за услуги и информация на гражданите  в сградата на Общинска администрация -  Дряново, на адрес: гр. Дряново, ул. „Бачо Киро” № 19.

Към заявлението се прилагат:

- Декларация от лицето за обстоятелствата по чл. 17, ал. 2 от Наредбата за провеждане  на конкурсите за държавни служители /НПКДС/. Декларацията се предоставя от служителите в Центъра за услуги и информация на гражданите  в сградата на Общинска администрация -  Дряново.

- Копие от документ за самоличност.

- Копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен и за допълнителни квалификации и правоспособност.

- Копия от документи, удостоверяващи професионалния опит или придобития ранг като държавен служител /при наличие на такъв/.

- Автобиография.

Подаването на заявлението и приложенията към него се извършва лично от кандидата или чрез пълномощник като за изискваните копия се представят и оригиналите за сверка.

5. Място и срок за подаване на документите:

гр. Дряново, ул. „Бачо Киро” № 19, Община Дряново, Център за услуги и информация на гражданите, всеки работен ден от 08.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч.

Телефон за справки – 0676 – 72962 вътр. 115 или 116

Лице за контакти Валентина Рачева-Димитрова – старши експерт Човешки ресурси

Краен срок за подаване на документите – 17.00 ч. на 27.05.2016 г.

Ден на публикуване: 17.05.2016 г.

6. Общодостъпно място, на което ще се публикуват списъците и всички съобщения във връзка с конкурса – Таблото за обяви и съобщения в Центъра за услуги и информация на гражданите  в сградата на Общинска администрация - Дряново.

7. Място, където кандидатите могат да се запознаят с длъжностната характеристика и други необходими за конкурсната процедура документи - Центъра за услуги и информация на гражданите  в сградата на Общинска администрация -  Дряново,  всеки работен ден от 08.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч.

 

ИНЖ. МИРОСЛАВ СЕМОВ

Орган по назначаване


 Обявление за конкурс за длъжността директор на дирекция "АСОС"

 Заявление

 Декларация

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново