Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново с диплом от Деветия Черноморски туристически форум

Община Дряново взе участие в Девети Черноморски туристически форум, който се проведе в Курортен комплекс Константин и Елена, в дните от 13 до 15 октомври 2016 г.
Деветото издание на традиционното туристическо събитие бе посветено на темата „България – туристическа дестинация за четири сезона“. Форумът, организиран от Варненската туристическа камара, се проведе под патронажа на министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Варна Иван Портних. Туристическият продукт на община Дряново бе представен на рекламен щанд с информационни материали за всички културни събития, туристически обекти и спортни бази в общината. Туристически пакети с материали за Дряново получиха всички гости и участници в изложението, сред които и посолствата на САЩ, ЮАР, Франция и Аржентина. На церемонията по закриване на форума, Община Дряново получи диплом за изключителен принос в развитието на туризма на България.

1 2 Община Дряново с диплом от Деветия Черноморски туристически форум Община Дряново с диплом от Деветия Черноморски туристически форум Община Дряново с диплом от Деветия Черноморски туристически форум Община Дряново с диплом от Деветия Черноморски туристически форум
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново