Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново вече има национални състезатели по тенис!

Ангела Ганева и Димитър Пенчев са ученици в VI-ти клас в дряновското Средно училище „Максим Райкович“. От 2011 година, Митко и Ангела тренират и се състезават за Тенис клуб „Кристи“ – Дряново. Само за 5 години, възпитаниците на Ивайло Илиев извоюваха десетки призови места и медали и взеха участие в стотици тенис формати на местно, регионално, национални и международно ниво, с което заслужено заеха своите места в Българския национален отбор по тенис за момичета и момчета до 12 години.

На държавното първенство по тенис, което се проведе в София в началото на тази година, Митко и Ангела се класираха на 3-то място. Това им даде право да отидат на Европейско първенство като пълноправни играчи на Националния ни отбор по тенис.

България игра на финалите на Европейската зимна купа за момичета до 12 години! В тенис надпреварата, българският отбор поведе на Грузия, с което зае второто място в крайното класиране на квалификационната група в Анталия (Турция). Това изведе българските момичета, сред които и Ангела, към финалите на състезанието, които ще се проведат в Съндърланд (Великобритания) от 10-и до 12-и февруари.

Националният ни отбор за момчета до 12 години пък зае второ място в утешителния турнир на Европейската зимна купа в квалификационната група в Австрия. В последната среща, нашите състезатели отстъпиха на домакините с 0:3. Димитър Пенчев (ТК Кристи) изигра трисетов мач срещу Патрик Йожвики - 1:6, 6:2, 2:6. 

Дряново вече има национални състезатели по тенис! Дряново вече има национални състезатели по тенис! Дряново вече има национални състезатели по тенис! Дряново вече има национални състезатели по тенис! Дряново вече има национални състезатели по тенис! Дряново вече има национални състезатели по тенис!
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново