Община
Община
Туризъм
Новини

С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново

Под егидата на Община Дряново, Ловно-рибарско дружество "Стринава" организира зрелищен празник, по случай закриването на успешния ловен сезон. Председателят на сдружението Рачо Рачев, който е и най-дългогодишният ръководител на ловно-рибарско дружество в България, поднесе венец пред паметната плоча на СЛРД "Стринава" и заедно с водачите на деветте ловни дружини откри мероприятието. Поздрави за здраве и берекет на всички дряновски ловци и рибари отправиха кметът на община Дряново инж. Мирослав Семов, председателят на великотърновското ловно-рибарско дружество Димитър Йорданов, както и Мир Богоев - експерт по любителски лов и риболов в Съюза на ловците и риболовците в България и автор на „Българска риболовна енциклопедия” и „Българска ловна енциклопедия”. 

За да стане достоен ловец, най-младият член на ловното дружество Людмил Георгиев Лончев, прочете ловната клетва и целуна знамето на своята дружина. Тържеството уважи и най-старият дряновски ловджия - 83-годишният Нено Трифонов Цветков, който вече 60 години е верен на ловната традиция. Отличниците на изминалия сезон получиха награди за принос в развитието на ловното и риболовното движение и за заслуги в укрепването и единството на организацията. Ловно-рибарските дружини на Скалско, Ганчовец и Плачковци бяха отличени за най-успешни тази година. Златен медал за най-много отстреляни диви прасета взе Валентин Николаев Колев, а за най-успешен рибар бе обявен Гинчо Христов Йорданов. Призьор в категорията за най-голям брой отстрелян пернат дивеч стана Татяна Иванова Рачева, която достойно затвърди позициите на жените в голямото семейство на СЛРД "Стринава".

След края на тежкия ловен сезон, дряновските ловджии и рибари заслужено отпразнуваха успеха на своя улов с много настроениение, вино и печено прасенце.

 

С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново С тържествена програма и богата трапеза закриха ловния сезон в Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново