Община
Община
Туризъм
Обяви и съобщения

Изработен е проект за частично изменение на подробен устройствен план - план за застрояване (ЧИ на ПУП – ПЗ) за урегулиран поземлен имот – УПИ V от кв. 98 по регулационния план на гр. Дряново

ОБЯВЛЕНИЕ

№ ОбА 3-38-2

гр. Дряново, 24.01.2017 г.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

  Община Дряново на основание чл.128, ал.1 от ЗУТ съобщава на заинтересуваните лица, че е изработен проект за частично изменение на подробен устройствен план - план за застрояване (ЧИ на ПУП – ПЗ)  за урегулиран поземлен имот – УПИ V от кв. 98 по регулационния план на гр. Дряново, който е отреден за ПИ с идентификатор 23947.501.953 пaо кадастралната карта (КК) на града. С предложението за ЧИ на ПУП-ПЗ за УПИ V се предвижда основно жилищно застояване с височина до 10м по ограничителните и задължителните линии със съответните стойности за плътност и интензивност на застрояване, така както е показано в текстовата и графична част на  проекта, който е неразделна част от настоящата заповед.

  Проектът за ЧИ на ПУП – ПЗ може да бъде разгледан в Община Дряново – стая 204 и на основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в 14-дневен срок от датата на връчване на настоящото обявление заинтересованите лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до Общинска администрация.

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново