Община
Община
Туризъм
Новини

За втори път Община Дряново организира празник на ретро автомобилите

С голям интерес бе посрещнат вторият парад за ретро автомобили в Дряново. Луксозни западни коли, както и добре познатите „соц-автомобили“ от средата на миналия век, дефилираха в града на Колю Фичето на 22.04.2017 г. За ретро атмосферата допринесоха и красивите модели на парада, които представиха модните тенденции от края на XIX и началото на XX век.

Част от програмата бе изложбата на Стефан Иванов „Лаурин и Клемент“, на която авторът показа част от своите графики, посветени на най-старите модели на Шкода.

Кулминация на събитието бе моторно шествие, организирано от Мото клуб „Бачо Киро“, по случай откриването на мото сезон 2017. Около 40 мотора се включиха в празника, за да поднесат венец пред емблемата на Дряново – майстор Колю Фичето и да пожелаят попътен вятър и безаварийно каране на всички мотористи. 

За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите За втори път Община Дряново организира  празник на ретро автомобилите
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново