Община
Община
Туризъм
Новини

Обръщение на инж. Мирослав Семов, Кмет на Община Дряново, по случай 17 май - Ден на българския спорт

УВАЖАЕМИ  СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И СПОРТНИ ДЕЯТЕЛИ НА ДРЯНОВО,

С чувство на гордост и дълбока признателност Ви поздравявам, по случай 17 май – Деня на българския спорт!

На тази дата, през 1894 година, в България пристигат първите учители по физическо възпитание от Швейцария, с мисията да положат основите на спорта в страната ни, след Освобождението. Горд съм да заявя, че близо век и половина по-късно, Дряново има богата спортна история, утвърдени спортни традиции, и талантливи спортисти, които, с постиженията си, издигат авторитета на нашата община, не само в страната, но и в Европа и по света!

Екипът на Общинска администрация – Дряново, както и цялата дряновска общественост, сме благодарни за всичко, което Вие и Вашите възпитаници направихте в годините за развитието на спорта в Дряново. Щастлив съм, че всички спортисти, треньори и спортни деятели от нашата община правят огромни крачки по пътя към успеха, покоряват върхове и оставят трайни следи в спортната слава на Дряново.

Приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве и сили, за да реализирате успешно всички професионални планове, вяра, че можете да се справите, въпреки трудностите  и ентусиазъм, с който да работите и да предавате на хората около себе си!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

 

С уважение,

ИНЖ. МИРОСЛАВ СЕМОВ
Кмет на община Дряново

Обръщение на инж. Мирослав Семов, Кмет на Община Дряново, по случай 17 май - Ден на българския спорт
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново