Община
Община
Туризъм
Новини

Маринела Нинева извоюва сребро на Балканиадата в Тетевен

За пореден път, състезателката на КЛА "Локомотив" - Дряново Маринела Нинева, затвърди позициите си в състава на най-добрите български лекоатлетки като спечели сребърен медал от балканското първенство по планинско бягане в Тетевен. С успеха си, възпитаничката на треньора Иван Михайлов, помогна на женския ни тим да се подреди на първо място в отборното класиране.

Нинева бе изпреварена от румънката Дениса Драгомир, която стана шампионка по 8.6-километровото трасе (2 обиколки с денивелация +-580 м) за 45:27 мин. Маринела финишира втора за 47:10 мин., а трета е Невена Йованович от Сърбия с 48:00 мин.

Габриела Михайлова също се представи отлично като зае 9 място в индивидуалното и 3 място отборното класиране при девойките. 

Маринела Нинева извоюва сребро на Балканиадата в Тетевен Маринела Нинева извоюва сребро на Балканиадата в Тетевен Маринела Нинева извоюва сребро на Балканиадата в Тетевен Маринела Нинева извоюва сребро на Балканиадата в Тетевен Маринела Нинева извоюва сребро на Балканиадата в Тетевен
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново