Община
Община
Туризъм
Новини

В Община Дряново се проведе международен икономически форум

Конференция на международно ниво събра представители на бизнеса и неправителствения сектор в Ритуалната зала на Община Дряново, на 6-ти юли 2017 г. Събитието бе насочено към българския пазар, с представяне на успешни бизнес модели от Европа и водещи брандове в България, Италия и Германия. В рамките на мероприятието бяха представени възможности за коопериране в сферата на туризма, екологията, леката промишленост. Лекторите акцентираха върху очакваните приоритети при разкриване и изпълнение на мерките по Оперативните програми на Европейския съюз, като бяха набелязани актуалните тенденции и опорни точки  в развитието на българската икономика и мястото на България на геополитическата карта на Европа.

Лектори в информационния блок на форума ще бяха Зоран Йелич – Председател на C.R.E.A.M. Europe – PPP Alliance; Марио Монтеки – Президент на Италианска търговска камара в България; Франц Хубер – Експерт Туризъм и Мастерлис; Ивайло Калфин – Специален съветник на Комисаря по бюджет и човешки ресурси в Европейската комисия; доц. Димитър Гърдев – Анализатор; Валери Димитров – експерт C.R.E.A.M. Bulgaria – PPP Alliance.

Всички заинтересовани представители на бизнеса и неправителствения сектор имаха възможността да осъществят двустранни бизнес срещи, на които да се запознаят с най-новите технологии, да споделят идеите си за проекти и не на последно място – да намерят нови бизнес партньори.

В Община Дряново се проведе международен икономически форум В Община Дряново се проведе международен икономически форум В Община Дряново се проведе международен икономически форум В Община Дряново се проведе международен икономически форум В Община Дряново се проведе международен икономически форум В Община Дряново се проведе международен икономически форум
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново