Община
Община
Туризъм
Новини

С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза Международния ден на младите хора

Над 50 спортисти и почитатели на спорта се събраха, за турнира по стрийтбол, който се проведе на 14 август, на баскетболното игрище в Спортен комплекс „Локомотив“ – гр. Дряново. Община Дряново, Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни и Областен информационен център – Габрово организираха спортното мероприятие, по случай Международния ден на младежта.
Старт на турнира даде кметът на община Дряново инж. Мирослав Семов. В състезанието се включиха отбори от Габрово, Дряново и Севлиево, като всеки тим бе съставен от по трима души, без ограничения по пол и възраст.
След финалните срещи за 3-то и 4-то и за 1-во и 2-ро място, всички се поздравиха за спортсменски проведената игра и получиха много морални и материални награди.
На трето място се класира дряновски отбор, в състав Божидар Минчев, Галин Стоянов, Харалампи Маринчев, сребърни медали за престижното второ място взеха отново дряновци – Красимир Петричев, Добрин Кисьов и Красимир Александров, а със златото се  закичиха момчетата от Габрово - Цветомир Минев, Кирил Кирилов и Димитър Тодоров. Всички останали отбори в класацията от 4-то до 8-мо място получиха поощрителни награди, осигурени от Областен информационен център – Габрово.  

С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора С турнир по стрийтбол Община Дряново отбеляза  Международния ден на младите хора
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново