Община
Туризъм
Програма Коледни и новогодишни празници в Дряново
Новини

Включете се в празника на свободния дух с неповторимата Пенка Балева

Една варненка от Дряново съм… Израстнала и възпитана в едно от най- хубавите малки градчета. Бодрият си дух дължа на майка ми, на любимото училище „Максим Райкович“ и сцената на читалище „Развитие“. Винаги с гордост съм заявявала, че съм от града на Колю Фичето. В действителност съм израстнала на моста, построен от него и на Дряновския манастир. Още звучат у мен разказите на майка ми за Априлското въстание, битката край манастира, обагрените в червено води на реката от кръвта на бунтовниците на Бачо Киро и Поп Харитон в неравната битка с османлиите.

Учих и живея във Варна. Почетен член съм на клуба за екстремни спортове „Адреналин“, който навършва 25 години от основаването си. Освен това имам и личен празник- 15 години активно участие в него- от 67 до днес, 82- та ми годишна възраст. Имам осъществени 15 тандемни парашутни скока от 3000 до 5000 м. и 39 бънджи скока от 28 до 192 м. височина.

От името на клуба и от мое име каня всички дряновци да участват в нашия празник, а желаещите да направят бънджи скок.

Този наш празник е празник на свободния дух, празник на самочувствието, да съумееш да преодолееш страха си и да направиш нещо по- различно от ежедневните банални неща.

Инициативата ще се проведе на 08, 09 и 10 септември на Аспаруховия мост, висок 52 метра. И трите дни ще се провеждат бънджи скокове, но акцентът ще е на 09 септември от 12. 00 до 16. 00 на моста, а след това веселие и приятни срещи до късно вечерта… под моста.

Подробности за събитието на www.adrenalin.bg и на телефони: 052 606 605, 0896 85 63 43

 

Много добри пожелания от мен към всички дряновци!

Винаги Ваша: Пенка Балева

Пенка Балева
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново