Община
Община
Туризъм
Новини

Театрална формация "Улична банда" представя в Дряново спектакъла"Спасителят"

На 19 септември /вторник/ 2017 г., от 18.00 часа, в големия салон на НЧ "Развитие-1869", в град Дряново, ще бъде представена постановката "Спасителят" на Театрална формация "Улична банда" - София, с автор Валентин Балабанов. 
Вход - свободен.
Участват артистите Ивайло Захариев, Вера Среброва, Виктория Янева и Валентин Балабанов.
Те гостуват по покана на Община Дряново и Местаната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Спектакълът ще се проведе в Дряново, по повод началото на учебната 2017/2018 година и в изпълнение на общинската политика за превенция на употребата на наркотични вещества.   
Театралната постановка е създадена в рамките на образователна програма "Анти дрога", със съдействието на Национален център по наркомании и с подкрепата на МОН. Насочена е към младежката аудитория и има педагогическа и превантивна цел.
Зрителите ще се запознаят с историята на едно 18-годишно момиче, станало наркозависимо по най-прозаичния начин - да опита, да не бъде различна от другите…
Непосредствено след спектакъла, актьорът Ивайло Захариев ще проведе дискусия с младежите, по проблемите на наркоманиите. 
Заповядайте! Вход свободен.

 
 
 

 

Театрална формация
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново