Община
Община
Туризъм
Новини

„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”

„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”

 

Под този наслов ще премине тази година националната кампания, организирана от BTV Media Group, неправителствени организации и институции.

За поредна година община Дряново подкрепя националната кампания „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”, която през 2017 г.  за първи път се ще се проведе през есента.

Кметът на община Дряново – инж. Мирослав Семов призовава жителите на общината и тази година да подкрепят с участие кампанията „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО!”, която ще се проведе на 16 септември (събота) 2017 г.

Главната роля в инициативата е поверена на гражданите, които с действията и начина си на мислене, могат да се превърнат от доброволци за един ден в неизменни посланици на идеите на кампанията.

Призоваваме желаещите да се включат в инициативата, в срок  до 15.09.2017 г. да посочат места, които ще почистят и заявят в Общинска администрация необходимите им за почистването  материали (чували, ръкавици).

Разчитаме на Вашата гражданска инициативност, за да направим ЗАЕДНО нашият град и община по-чисти, по-привлекателни и по-уютни.

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново