Община
Община
Туризъм
Новини

Обръщение на инж. Мирослав Семов, Кмет на Община Дряново, по повод 15 септември

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

15 септември е един много специален ден. Ден, който събира поколения. Ден, в който училищните дворове се изпълват с щастливи  и усмихнати лица. Ден, в който винаги търсим най-хубавите думи и осъзнаваме, че емоциите не се побират в слово.

Мили първокласници,
Обръщам се първо към Вас, защото Вие сте най-развълнувани днес. В очите Ви се долавя  трепет и плахост,  но знайте, че започвате едно вълнуващо пътешествие. То невинаги ще прилича на приказка и няма да е лесно. Отговорната задача да бъде Ваша опора и вдъхновение се пада на един човек, който ще остане завинаги в сърцата и умовете Ви – Вашият първи учител. Доверете му се, той знае посоката и ще Ви води по пътя на познанието!

Скъпи ученици,
На Вас предстои да изкачите следващото стъпало по пътя към Вашето съзряване.  Бъдете неуморни и постоянни, не губете устрем и желание!      Помнете- знанието е сила!

Уважаеми учители,
Напътствайте и вдъхновявайте нашите деца! Помагайте им да се изправят, когато паднат духом. Показвайте им правилния път, стимулирайте ги да не прекланят глава пред трудностите на ежедневието, а да се справят с предизвикателствата!

Драги родители,
Поощрявайте децата, създавайте им усещането, че знанието е ценност. Споделяйте удоволствието от наученото и радостта им от преодоляването на трудностите. Бъдете до тях по пътя на израстването им като знаещи и мислещи хора!

НА ДОБЪР ЧАС!

С уважение,

ИНЖ. МИРОСЛАВ СЕМОВ
Кмет на община Дряново

Обръщение на инж. Мирослав Семов,  Кмет на Община Дряново, по повод 15 септември
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново