Община
Туризъм
Програма Коледни и новогодишни празници в Дряново
Новини

Дряновската публика посрещна Спектакълът "Спасителят" с огромен интерес

По покана на Община Дряново и МКБППМН, в големия салон на НЧ "Развитие-1869" в гр. Дряново, бе представен спектакълът „Спасителят”, с участието на Ивайло Захариев, Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов. Представлението събуди интереса на подрастващите младежи от града, които активно участваха в последващата дискусия, със звездата от култовия сериал "Под прикритие". Целта на организаторите бе, чрез театралното изкуство, младата публика да открие истинските причини за наркоманията и последиците от нея. Посланието на спектакъла е "Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде"!
Община Дряново и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни ще продължават да организират и да провокират младите хора с нови и интересни инициативи, с цел превенция на зависимостите.

Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново