Община
Община
Туризъм
Новини

Дряновската публика посрещна Спектакълът "Спасителят" с огромен интерес

По покана на Община Дряново и МКБППМН, в големия салон на НЧ "Развитие-1869" в гр. Дряново, бе представен спектакълът „Спасителят”, с участието на Ивайло Захариев, Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов. Представлението събуди интереса на подрастващите младежи от града, които активно участваха в последващата дискусия, със звездата от култовия сериал "Под прикритие". Целта на организаторите бе, чрез театралното изкуство, младата публика да открие истинските причини за наркоманията и последиците от нея. Посланието на спектакъла е "Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде"!
Община Дряново и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни ще продължават да организират и да провокират младите хора с нови и интересни инициативи, с цел превенция на зависимостите.

Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът Дряновската публика посрещна Спектакълът
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново