Община
Община
Туризъм
Новини

Огромен интерес към фестивала „Конска сила“

Сред чудната природа, конският тропот, спорт, игри, конкурси, много музика и в компанията на кралицата на българския рок Милена Славова, премина първото издание на фестивала „Конска сила Гостилица - Славейково“. Кметът на общината инж. Мирослав Семов, заедно с инициативния комитет, откри събитието на новопостроената сцена на стадиона в с. Гостилица. „Такива празници се получават, когато всички обединим усилия. Днес доказахме, че можем да дадем пример за задружност и дано това вдъхнови още повече хора догодина“ - заяви инж. Семов.
„Когато говорим за общностен дух, когато едно събитие събира и обединява хора от различни култури, възрасти, статуси и други, които разделят хората, когато виждаш усмивките на всички, когато непознати те срещат и те поздравяват и изказват възхищение за прекрасно свършената екипна работа, когато чувството на спокойна удовлетвореност обзема цялото ти същество осъзнаваш, че всичко си е струвало. И ентусиазмът, и сълзите, и страстта, и гнева, и всичкото време, което понякога ти се е струвало като пълна загуба… Всичко си е заслужавало!
Надявам се догодина  да имаме повече доброволци от българска страна, защото в крайна сметка ние това трябва да научим- доброволчеството не боли! И е нужно за израстването на общността“ , споделя един от организаторите на фестивала- Весела Тодорова, председател на НЧ “Колю Фичето“ с. Туркинча.

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново