Община
Община
Туризъм
Новини

Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса

Дряново, Габрово, Севлиево и Трявна представиха туристическия ресурс и забележителностите в региона, на есенното туристическо изложение TTR – Букурещ, Румъния. Туроператори, хотелиери и стотици индивидуални посетители проявиха интерес към щанда на Регион Габрово и получиха рекламно-информационни материали на румънски език. Съвместното участие и материалите, представящи региона, бяха реализирани по линия на Споразумение между четирите общини, за създаване и утвърждаване на общ туристически продукт, който да бъде промотиран на международния туристически пазар.

След успешното представяне на Регион Габрово в северната ни съседка, общините планират провеждането на инфотур за туристически агенти и туроператори от Румъния, които да посетят нашите градове през пролетта на 2018 година.

Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса Четирите общини от област Габрово с общо участие в международна туристическа борса
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново