Община
Община
Туризъм
Новини

Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново

За 47-ми път Община Дряново излъчи 10-те най-добри спортисти и треньор  на годината, които, с постиженията си, издигат авторитета на Дряново не само в страната, но и в Европа и по света. Церемонията се състоя на 20-ти декември 2017 г. в Спортна зала Дряново, където бяха оповестени имената на призьорите.

По традиция, изборът на най-добрите спортисти и треньор на годината бе направен от Комисия, в която участваха представители на Общинска администрация, на Общински съвет, както и на спортните клубове, регистрирани и развиващи дейност на територията на община Дряново. А за доброто настроение на публиката и организаторите се погрижиха младите певци и танцьори от СУ „Максим Райкович“ и НЧ „Развитие-1869“.

Тенисисти, футболисти, лекоатлети, както и състезатели по спортно ориентиране и канадска борба, запълниха спортната десетка, оглавена от Маринела Тодорова Нинева – състезател по лека атлетика към КЛА „Локомотив“. Кметът на община Дряново инж. Мирослав Семов връчи наградите на спортистите, които заеха от 1-во до 3-то място. Първите три призови позиции обаче, заеха четирима спортисти. Членовете на спортната комисия единодушно решиха, че престижното трето място заслужават 2 спортистки, които извоюваха високи постижения през 2017 г. Моника Ламбева и Ангела Ганева си поделиха третото стъпало от почетната стълбица, благодарение на завидните им умения с компаса и тенис ракетата. Кметът награди и отличения за треньор на годината Ивайло Николаев Илиев – председател и треньор в Тенис клуб „Кристи“. Останалите отличени в звездната десетка на Дряново, получиха своите награди от най-добрите ни спортисти, от 1971 година насам.

Ето и подредбата на 10-те най-добри спортисти на Дряново за 2017 година:

1.    МАРИНЕЛА ТОДОРОВА НИНЕВА /КЛА „ЛОКОМОТИВ“/

2.    ДИМИТЪР ПЛАМЕНОВ ПЕНЧЕВ /ТК „КРИСТИ“/

3.    АНГЕЛА ДАНИЕЛОВА ГАНЕВА /ТК „КРИСТИ“/ И МОНИКА СВЕТОЗАРОВА ЛАМБЕВА /СКО „БАЧО КИРО-94“/

4.    -

5.    ГАБРИЕЛА БРАНИМИРОВА МИХАЙЛОВА /КЛА „ЛОКОМОТИВ“/

6.    МАРГАРИТА ИВАНОВА ГЕОРГИЕВА /СКХУ „УСПЕХ“/

7.    ДЕЙВИД ТОДОРОВ СИМЕОНОВ /ТК „КРИСТИ“/

8.    ТЕОДОР СТАНИСЛАВОВ ТОДОРОВ /ФК „ЛОКОМОТИВ-1927“/

9.    СВЕТОСЛАВ СВИЛЕНОВ СИМЕОНОВ /ФК „ЛОКОМОТИВ-1927“/

10.   КАРИНА ДЕЯНОВА ДОБРЕВА /ФК „БОРУНА“/

 

Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново Спортни дейци, приятели и почитатели на спорта, за 47-ми път отличиха 10-те най-добри спортисти на Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново