Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България

Туристическият потенциал на Дряново бе представен на 35-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и спа Експо 2018“. Най-големият туристически форум в България, събра участници и представители на туристическия бизнес от цял свят в Интер Експо Център – София,  от 14 до 16 февруари 2018 година. Събитието, организирано от Прим Експо, се проведе под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община и водещи браншови организации в страната.

Около 350 изложители от България и още 22 страни представиха своя продукт пред бранша и масовите посетители. Значителен бе броят на общините участници от България, но единствено четирите общини от област Габрово се представиха заедно на общ щанд, с цел утвърждаване на единен регионален туристически продукт. Дряново, Габрово, Севлиево и Трявна вече представиха съвместната си дейност и ресурси в Букурещ, през ноември миналата година, но за първи път в България общините се рекламираха заедно, извън рамките на проект и със собствено финансиране. 

Община Дряново представи, както доказаните туристически атракции на дряновския край, така и възможностите за алтернативен и спортен туризъм, места за отдих и настаняване. Рекламни пакети с информационни материали за Дряново получиха, както официалните гости на изложението, така и повечето туроператори и агенции, които се занимават с входящ и вътрешен туризъм. 

Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България Дряново се представи на най-голямото туристическо изложение в България
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново