Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум "Културен туризъм 2018"

Общините Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново представиха регионалния туристически продукт в петнадесетото издание на Международното туристическо излжение "Културен туризъм 2018", във Велико Търново. Тази година, специализираният форум бе в нов формат и се проведе в Двореца на културата и спорта "Васил Левски", в дните от 19-ти до 21-ви април. Специално внимание на информационния щанд на Регион Габрово отделиха кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов и заместник-министърът на туризма г-н Любен Кънчев. Те получиха и подаръчни пакети с материали и сувенири на Дряново. Туристическото изложение, доказало се като един от най-динамично развиващите се форуми за културен туризъм на Балканите, даде възможност на много общини, фирми, информационни центрове, културни институти и неправителствени организации, да представят своя потенциал за развитие на културно-познавателни туристически програми; дискусии по теми, свързани с иновации, проекти и научни разработки, в областта на представянето на световното и национално материално и нематериално културно-историческо наследство.

Наред с традиционното изложение, Община Дряново взе участие в Национална среща с експерти от Министерство на туризма, посветена на туристическите информационни центрове в България. Официален гост на срещата бе посланикът на Бразилия в Р. България г-жа Ана Мария Сампайо Фернандес. Тя сподели опита на южноамериканската страна, в развитието на туристическия маркетинг и утвърждаването на туризма като водещ икономически сектор. Опит и добри практики споделиха и управителите на туристическите центрове в София, Варна, Велико Търново и Благоевград.

Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум Община Дряново бе сред изложителите на Международния форум
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново