Община
Община
Туризъм
Новини

Обява за конкурс, за набиране на младежки проектни идеи към фонда на Младежка банка Габрово

        Младежка Банка в Габрово е инициатива, осъществявана от екип от младежи, в рамките на която се набират и отпускат грантове (финансови средства) за реализиране на малки младежки инициативи или проекти. Младежка Банка Габрово представлява екип от млади ентусиасти - ученици и студенти от гр. Габрово, доброволци, които са готови да поемат отговорност и искат да бъдат полезни. Екипът на Младежка банка Габрово набира средствата за своя фонд чрез организиране на благотворителни събития и кампании, директни срещи с представители на бизнеса и други обществени организации или чрез проекти.

       Екипът на младежката банка е приел за своя основна цел да вдъхновява и насърчава други младежи да бъдат смели, инициативни и вдъхновени, така че да могат да работят активно за реализирането и популяризирането на идеите си в полза на местната общност.

      През 2018 година, екипът на Младежката Банка в Габрово ще подкрепи идеи за младежки проекти /до 1000лв./ и инициативи в следните приоритетни области:

1. Здравословен начин на живот и спорт;

2. Насърчаване на изкуството, креативността и изявата;

3. Неформално образование и развитие на личностни умения;

       В конкурса могат да кандидатстват неправителствени организации или неформални младежки групи, чиито основни цели са свързани с директна работа, с младежи или неформални групи, като изрично условие е идеите да са генерирани и осъществявани основно от младежи на възраст 14-26г.

       Консултации във връзка с подготовката на младежките проектни идеи може да получите до 10 юни 2018 включително на телефон 0890221191, 066/805419, 0879/123 688, 0879/123 687, на е-mail: office@ymca-gabrovo.org или на място в офиса на Сдружение ИМКА Габрово от екипа на Младежка Банка Габрово – Иво Тепавски, Андреана Недева или от други специалисти от екипа на организаията.

       Краен срок за получаване на проектните идейни предложения – 15 юни 2018 г- 24:00 часа. Проектни предложения, получени след тази дата няма да бъдат разглеждани. За проекти получени по пощата ще е валидна датата на пощенското клеймо.

       Повече за дейността на ИМКА Габрово и Младежка банка в Габрово можете да откриете на адрес: www.ymca-gabrovo.org и във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo), или Младежка Банка Габрово – Youth Bank Gabrovo.

Обява за конкурс, за набиране на младежки проектни идеи към фонда на Младежка банка Габрово

 Формуляр за кандидатстване

 Насоки за кандидатстване

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново