Община
Община
Туризъм
Новини

Пред цяла България Дряново бе обявена като община за пример!

Инж. Мирослав Семов участва в годишната национална среща на Асоциацията на българските градове и региони и за втора поредна година бе удостоен с приз, доказващ добрата работа и положителната посока, в която се развива Дряново.

Събитието се състоя на 8 юни, в Разлог, където над 600 представители на изпълнителната власт - кметове на общини, областни управители, участници от министерствата, бяха включени в номинациите за годишните награди на Асоциацията за 2018 г. В различни категории и отрасли бяха отличени общините Пловдив, Бургас, Плевен, Габрово, Асеновград, Благоевград, Ловеч, а единствената награда „Община за пример” бе присъдена на Дряново.

След като получи почетна грамота и плакет, господин Семов изказа признателност за високото отличие и заяви, че то е постигнато, благодарение на работата на целия екип на Общинска администрация Дряново, както и на подкрепата от местния Общински съвет. „Честито колеги и съграждани! След наградата за просперитет, вече сме за пример. Знам, че тази награда носи и много отговорности, но ние го заслужихме и няма как да скрия гордостта си, че съм дряновец”заяви кметът на община Дряново, след като получи престижното отличие.

На форума, който продължава и на 9-ти юни, са засегнати теми, свързани с предизвикателствата и възможностите за оптимизация на политиката за икономическо, социално и териториално сближаване, дигитализацията, като акцент при успешното развитие на общините и регионите.

 

Пред цяла България Дряново бе обявена като община за пример! Пред цяла България Дряново бе обявена като община за пример! Пред цяла България Дряново бе обявена като община за пример!
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново