Община
Община
Туризъм
Решения

Протест на РП-Дряново против чл.74 ал.1 т.1 и ал.2 и чл.92 ал.1 т.3 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество

 

На 23.07.2018г в ОбС-Дряново е внесен Протест от районния прокурор на РП-Дряново, против чл.74 ал.1 т.1 и ал.2 от глава шеста „Провеждане на публични търгове и публично оповестени конкурси за отдаване под наем и разпореждане с общинско имущество и чл.92 ал.1 т.3 от раздел IV „Публично оповестен конкурс“ на Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

На основание чл.165 ал.1 т.1,чл.185, чл.186 ал.2 и чл.191 ал.2 от Административно-процесуалния кодекс се иска отмяна на оспорваните текстове от Наредбата или прогласяване на тяхната нищожност. Протестът е изпратен до Административен съд - Габрово, Областния управител на област Габрово и Кмета на община Дряново.

Съгласно разпоредбите на чл.190 от АПК, оспорването не спира действието на подзаконовия нормативен акт, освен ако съдът постанови друго. Определението на съда по ал.1 за спиране действието на подзаконовия нормативен акт се обнародва по начина, по който е бил обнародван актът, и влиза в сила от деня на обнародването.

 

Дата на публикуване: 31.07.2018г.

 


 Протест от РП-Дряново

 Наредба за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново