Община
Община
Туризъм
Новини

През октомври бяха подписани договорите за рехабилитация на общински пътища и градски улици в Дряново

        Приключи ремонтът на участъка на ул. „Шипка“ от № 153 и 166 до № 193 и 206, плануван за 2018 година.Подменени са водопроводни тръби, тротоари, бордюри и пътна настилка. Вторият етап от ремонта на главната улица в Дряново ще продължи през 2019 година.

      На 29-ти октомври бе подписан договорът за изпълнение на инфраструктурния проект за реконструкция на деветте градски улици, финансиран от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. Предстои последващ контрол на обществената поръчка, от страна на Държавен фонд Земеделие. До пролетта на 2019 година се очаква да приключи подмяната на водопроводната инсталация на улиците, когато ще стартира ремонтът на участъците за движение на автомобили и на тротоарите.

        Вече е подписан и договорът за изпълнение на проект “Рехабилитация и реконструкция на общински път GAB3120 от Републикански път III – 609 до общински път GAB3121 и Рехабилитация и реконструкция на общински път GAB 2117 от Републикански път III – 609 до Граница общ. (Дряново – Трявна)”. 

През октомври бяха подписани договорите за рехабилитация на общински пътища и градски улици в Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново