Община
Туризъм
Лагер с Футболно училище Балъков 2019
Новини

Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата "Воля за победа"

Повече от 60 бяха участниците в V-ти кръг от Националното състезание по канадска борба за хора с увреждания "Воля за победа". Дряново бе домакин на интеграционния турнир, който се проведе на 24-ти ноември в общинската спортна зала. Състезателите премериха сили с лява и дясна ръка, съответно в лека и тежка категория при мъжете и жените. За пореден път дряновци се представиха отлично. Йордан Йорданов от СКХУ Успех извоюва два златни медала с двете си ръце, при мъжете до 80 кг. Маргарита Георгиева пък пребори световната шампионка Емилия Стоянова и зае първа позиция при жените над 65 кг. на лява ръка. На дясна ръка двете размениха позициите си, като Стоянова надви на Георгиева. 

Кметът инж. Мирослав Семов връчи наградите на призьорите във всички категории и пожела на състезателите още много успехи и воля за победа. Поздрав за всички участници и почитатели на канадската борба бе танцът на ДЮТС "Балканджийче" при НЧ "Развитие-1869".

Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата Йордан Йорданов и Маргарита Георгиева спечелиха златни медали в 5-ти кръг на веригата
Услуги
Актуално
150 години град Дряново
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново