Община
Община
Туризъм
Новини

Встъпителна пресконференция по проект „Ръка за ръка”

Уважаеми дами и господа,

Училищното настоятелство при СУ „Максим Райкович” – гр. Дряново, в качеството си на бенефициент по програма „Знания за успех” на ФРГИ, има удоволствието да Ви покани на встъпителна пресконференция  по проект „Ръка за ръка” на 13.12.2018 г./четвъртък/ от 15.00 ч. в учителската стая на СУ „Максим Райкович”.  Участие ще вземат: Катерина Стефанова – директор на СУ”Максим Райкович”, Диана Цонева – учител по математика, информатика и ИТ, Георги Цветков – председател на Училищното настоятелство и ръководител на проекта. Ще бъдат поканени и членове на училищното настоятелство и на Обществения съвет на училището, преподаватели, ученици.

Общата стойност на проекта е 3575 лв., в т.ч. 1000 лв. ФРГИ, 2575 лв. собствен принос на УН и СУ „Максим Райкович”. Той е с продължителност шест месеца – от 1.11.2018 г. до 30.04.2019 г. Общата цел, която си поставя проекта е Създаване на електронни помагала, интерактивни продукти от ученици за ученици по различни учебни дисциплини в помощ на обучението в клас и у дома.

За повече информация:
Георги Цветков, ръководител на проекта
тел.: 0886548272, e-mail: gcvetkov@abv.bg

С уважение,
Георги Цветков
Ръководител проект

Настоящият проект се реализира благодарение на помощта на Фондация „Работилница за граждански инициативи” по  програма „Знания за успех“, с финансовата подкрепа на SAP Labs България.

 


 Покана

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново