Община
Община
Туризъм
Новини

Илиана Маринова е "скъпоценното камъче" в Общинска администрация - Дряново

        По време на традиционната коледна среща на Областния управител на Габрово, за първи път бяха връчени Годишни награди „Скъпоценни камъчета“. Отличието бе присъдено на хора в различни направления, които работят с душа и сърце, които са пример за подражание, вдъхновяват и имат принос в развитието в определена сфера на обществения живот. 

         Бяха наградени служители и специалисти от четирите общини в областта. От Община Дряново, носител на наградата стана Илиана Маринова - експерт в административно-правния отдел на Общината, през който не само минава целият документооборот, но и който всеки ден посреща и изпраща с усмивка всички посетители в администрацията. Илиана бе наградена в направление "Администрация". Призове получиха и специалисти в направленията "Правна помощ", "Медии", "Здравен мениджмънт", "Здравеопазване", "Социални дейности", "Ред и сигурност", "Защита на населението" и "Образование". 

        За разлика от останалите общински администрации, където наградените служители бяха избрани от ръководните екипи, Илиана получи признанието от колегите си в Община Дряново, където всички гласуваха анонимно за своя фаворит.

Илиана Маринова е Илиана Маринова е Илиана Маринова е
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново