Община
Туризъм
Лагер с Футболно училище Балъков 2019
Новини

Андрей Новаков ще представи нова социална мрежа за села и градове в България

На 18 януари евродепутатът Андрей Новаков (ЕНП/ГЕРБ) ще представи първата българска социална мрежа за села и градове – Selovoditel. Той ще гостува по покана на областния управител Невена Петкова. Присъствието на малките населени места в интернет пространството е от съществено значение за тяхното популяризиране и възраждане.

Интернет платформата е по идея и разработка на евродепутата и неговия екип. Вместо профили на хора, ако я разгледате, ще откриете профили на български села, тъй като те притежават изключително голям потенциал, който към момента остава неразкрит. Основната цел е да се рекламират българските селища из цяла България, Европа и САЩ. Още за платформата и как на практика работи тя, може да научите от създателя й – Андрей Новаков.
Представянето ще бъде на 18 януари 2019 г. от 11:00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово. Поканени са собственици на къщи за гости, хотелиери, представители на туристическия бизнес и организации и всички, за които Selovoditel представлява интерес.

Услуги
Актуално
150 години град Дряново
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново