Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019

Културен календар, озаглавен "Дряново - 150 години град" и новите туристически рекламно-информационни материали за Дряново бяха представени на най-голямото туристическо изложение у нас "Ваканция и Спа Експо" 2019 в София. И тази година общините Дряново, Трявна, Севлиево и Габрово рекламираха заедно туристическия потенциал на региона, под мотото "Да се срещнем в центъра". 

Министърът на туризма Николина Ангелкова разгледа с интерес предстоящите събития в Дряново и обеща да посети града ни съвсем скоро. Гости на нашия щанд бяха и популярни личности от българското медийно пространство, както и представители на туристическия бранш в Дряново и членове на Консултативния съвет по туризъм към Общината.

На дряновския щанд бяха промотирани не само основните туристически забележителности и маршрути, но и актуални пакети и предложения на местата за настаняване в общината. Като нова тентенция в търсенето отчитаме засиления интерес на организациите и туристическите агенти към възможностите за бизнес и корпоративен туризъм в нашия град. 

Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019 Дряново на Ваканция и Спа Експо 2019
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново