Община
Община
Туризъм
Новини

Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода

С изложба и подобаваща културна програма, в Дряново се проведе честване на 146-та годишнина от обесването на Васил Левски. Изложбата "Аз един Бачо Киро съм" представи председателят на ОК "Васил Левски" Георги Цветков, като изказа благодарности към Историческия музей в Бяла черква, за предоставената временна експозиция. По-късно, пред паметника на Апостола, граждани и представители на институции поднесоха цветя и се преклониха пред безсмъртния образ на най-големия български герой.

Във възпоменателната програма, по случай 146-та годишнина от гибелта на Васил Левски, зрителите чуха стихотворения, изпълнени от представители на ученическите клубове "Млади възрожденци " - Мая Денчева, Мила Великова и Дарена Дечева от 6-ти клас при СУ „Максим Райкович“, с ръководител Мария Маркова и Лора Колева и Пламена Маринова от 8-ми и 10-ти клас на ПГИ „Рачо Стоянов“, с ръководител Петя Василева. Бе представена и презентация за делото на Апостола, изработена от екипа на НЧ „Развитие-1869”, а тематични възрожденски песни изпълни Смесения камерен хор към читалището, с диригент Елена Назърова.

Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода Малки и големи почетоха паметта на Апостола на българската свобода
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново