Община
Туризъм
Лагер с Футболно училище Балъков 2019
Акценти

Включете се в традиционната кампания на Община Дряново "Дряновският Великден"

Уважаеми съграждани,

           Наближава един от най-светлите християнски празници - Възкресение Христово.  Великден отбелязва възкръсването на природата в нов  живот, победата на пролетта над зимата. Възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в християнската история, което е залог за мира, източник на обич и помирение, избавление от греховете и спасение на човешкия род.

             За четвърта година, Община Дряново стартира кампанията „Дряновският Великден“, чрез която да помогнем на възрастните хора в нашата община, да ги зарадваме с малък жест, да стоплим сърцата им… Нека бъдем по-добри!

      Общинска администрация Дряново, в партньорство с „Ники 75” ЕООД и магазин СВАДряново, организира благотворителна  акция „Дряновският  Великден”.

            Всички жители и гости на община Дряново, които желаят да се включат в кампанията, могат да закупят пакетирани хранителни продукти от фирмите партньори и да ги оставят на определени за целта места в магазините, в срок до 22.04.2019 г. Събраните пакети ще бъдат раздадени на самотно живеещите възрастни хора в общината на Великден. Определянето на правоимащите лица и раздаването ще се извърши съвместно с клубовете на БЧК в Дряново.

 

Включете се в традиционната кампания на Община Дряново
Услуги
Актуално
150 години град Дряново
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново