Община
Община
Туризъм
Новини

Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища

С много музика и танци ученици и учители от СУ "Максим Райкович" и ПГИ "Рачо Стоянов" изпратиха своите дванадесетокласници, само седмица преди дългоочаквания абитуриентски бал.

Ежегодната програма за Деня на таланта, който по традиция икономическата гимназия организира за своите абитуриенти, се проведе на 14 май в големия салон на НЧ "Развитие-1869". Скечове, спортни демонстрации, огнено шоу, фолклорна програма и модерни танци представи двучасовият концерт, който завърши с трогателна презентация на 12 клас.

В сряда на 15 май, последният звънец удари и за випускниците от СУ "Максим Райкович". Възпитаниците на г-жа Калинка Ангелова се сбогуваха с останалите ученици, облечени в народни носии и със сълзи в очите поведоха дълго празнично хоро. 

Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища Тържествено изпращане организираха за абитуриентите от двете дряновски училища
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново