Община
Туризъм
Новини

Нов приз за Дряново в областта на културно-историческото наследство

Трето отличие за трета поредна година бе присъдено на Дряново от Асоциацията на българските градове и региони. Традиционната годишна среща на представителите на изпълнителната власт в България се състоя на 19 и 20 юли в хотел "Боженци" - Габрово. На официалната церемония, Асоциацията присъди на Община Дряново националната награда Община №1 за 2019 г. в категорията "Културно-историческо наследство". Инж. Мирослав Семов прие наградата с радост и удовлетворение от постигнатото, но и с ангажимент за още повече усилия в работата по развитие и облагородяване на дряновската община.

Участие в събитието взе и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова. На форума стана ясно, че малките населени места в страната ще получат възможност за финансова подкрепа от оперативната програма за регионално развитие в периода 2021-2027 г. чрез прилагане на новия регионален модел на инвестиционно въздействие върху територията.

Нов приз за Дряново в областта на културно-историческото наследство Нов приз за Дряново в областта на културно-историческото наследство Нов приз за Дряново в областта на културно-историческото наследство
Услуги
Актуално
150 години град Дряново
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново