Община
Община
Туризъм
Новини

Среща на ръководството на Община Дряново с жителите на с. Ганчовец

      Планираната среща с жителите на село Ганчовец бе проведена на 27.11.2019 г. в НЧ „Денчо Славов – 1900“. Бяха обсъдени тревогите на жителите относно належащите ремонти на няколко улици в селото и на моста, който се явява неговия южен изход. Засегнати бяха темите за осветлението, сметосъбирането и зимната поддръжка на улиците. Жителите потърсиха съдействие от ръководството на община Дряново във връзка с осигуряването на обществен превоз до околните градове, както и за реконструиране на отводнителна решетка в близост до ЖП прелез, която периодично създава затруднения.

     На срещата стана ясно, че кметски наместник на с. Ганчовец остава Тодор Стефанов Маринов. Жителите на село Ганчовец изразиха подкрепата си и надеждата в „Младия екип“ на Общината. Кмета Трифон Панчев заяви, че осъществява пълна ревизия на досегашното управление, но като приоритет поставя развитието на Общината.

 

Среща на ръководството на Община Дряново с жителите на с. Ганчовец Среща на ръководството на Община Дряново с жителите на с. Ганчовец Среща на ръководството на Община Дряново с жителите на с. Ганчовец
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново