Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново направи силно впечатление на най-голямото Международно туристическо изложение в България

„Ваканция и СПА Експо“ е най-мащабното туристическо изложение в България. От 13 до 15 февруари 2020 г. се проведе неговото 37-о издание. Участие взеха 360 изложители - държави, общини, туроператори, сдружения, хотели, курорти, галерии, фирми с полезни за туристическия бранш услуги и др.

Община Дряново се включи със самостоятелен щанд, на който бяха представени забележителности, събитиен календар за 2020 година, тематични маршрути, места за настаняване и хранене. Посетителите имаха възможност да се запознаят с района и чрез селекция от най-добрите видео материали, които се излъчваха на място. Сериозен интерес имаше и към двата луксозни албума, издадени от Историческия музей - за майстор Никола Фичев и за възрожденското църковно изкуство в Дряново.

Мнозина се включиха и в специално подготвената за събитието игра - снимка с фоторамка и публикуването й в социалните мрежи с хаштаг #ИзбериДряново. По този начин вниманието на всички преминаващи бе насочено към щанда на нашата община, а призивът „избери Дряново“ достигна до хиляди хора в най-популярните платформи за онлайн общуване.

Наградите за играта бяха любезно предоставени от Семеен бутиков хотел „ВСК Кентавър“, къщите за гости „Керека“, „Йоанна“, „Велена“ и „Розариум Резидънс“, както и от Исторически музей - Дряново.    

Внимателното отношение към всеки от посетителите на щанда и активното участие на представителите на Община Дряново в съпътстващите събития доведе до ценни контакти с десетки туроператори и турагенти, екскурзоводи, медии, травъл блогъри, асоциации, музеи и фирми. Договорени бяха две обучения за местния туристически бизнес и представяне на всички забележителности и събития в Дряново в две от най-бързо развиващите се платформи за пътешествия.  

Ваканция и спа експо 5 Ваканция и спа експо 6 Ваканция и спа експо 1 Ваканция и спа експо 2 Ваканция и спа експо 3 Ваканция и спа експо 4 Ваканция и спа експо 7
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново