Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново раздава 3000 защитни маски

Община Дряново раздава 3 000 защитни маски 

От 30.03.2020 г. всички хора в България са длъжни да носят защитна маска, когато се намират в закрити или на открити обществени места. Това гласи Заповед № РД-01-168 на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Община Дряново успя да закупи 3 000 бр. маски, които ще предостави безплатно на по-възрастните жители. В града ще бъдат раздавани от доброволци към Общината, а в селата от кмет и кметски наместници. Това ще се случи още днес, 31 март.

Желаещите трябва да се обадят на 0676 72962, записват се техните три имена, възраст, адрес и телефон за контакт. След това доброволците ще доставят маските на място, започвайки от най-възрастните.

Правим всичко възможно, за да подкрепяме дряновци в тези трудни времена, защото само така ще се справим по-бързо и по-леко с проблемите. Благодарим на всички, които съвестно изпълняват указанията за превенция!

Напомняме, че от Националния оперативен щаб обявиха гратисен период до 00:00 ч. в събота относно заповедта за носене на защитни маски. До тогава всички трябва да се сдобият с такива.

Община Дряново раздава 3000 защитни маски
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново